coaching

Hoi, mijn naam is Marleen, ik ben altijd opzoek naar de juiste balans. Balans in mijn leven, balans in mijn voeding en balans in het leven van mijn coachees. Ik heb me gespecialiseerd in het verminderen van chronische klachten door middel van leefstijl.

Voeding is een groot onderdeel van mijn leven, goede voeding heeft mijn vermoeidheid en hoofdpijn laten verdwijnen. Dit werkt ook voor jou, door je lichaam te voeden met de juiste voeding kan je weer gaan stralen en krijg je energie.

Vanuit de orthomoleculaire therapie kijk ik naar voeding die je lichaam voedt. Voeding die de juiste voedingsstoffen geeft aan je lichaam, zodat het optimaal kan functioneren. Daarnaast heb ik met mijn achtergrond als fysiotherapeut veel ervaring met bewegen om klachten te verminderen. Die combinatie verwerk ik in mijn coaching en dat werkt!

Hoe fijn zou het zijn wanneer iedereen goed in balans is!

 

Door het starten met coaching bij Gewoon, gewoon kan ik mijn kennis over gezondheid, genieten, voeding, bewegen, ontspannen en coachen koppelen in een coaching traject aangepast op jouw persoonlijke situatie.

Met mijn achtergrond als fysio en manueeltherapeut heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Steeds meer is mijn interesse in het coachende stuk van de therapie gegroeid. Zodoende ben ik mensen in hun totale leefstijl gaan begeleiden. Verder kijken dan de klachten die op de voorgrond staan, geeft mij energie. Het bereikte resultaat is dan veel breder dan alleen verbetering van pijn.

Daarnaast heb ik me verdiept in orthomoleculaire voeding, wat eigenlijk betekend de juiste moleculen. Kortom eten zodat je optimaal kan functioneren. Dit gekoppeld aan het bewegen, voldoende ontspanning en een goede mindset is een krachtige tool om je eigen leven een boost te geven.

Ik help jou door de juiste vragen te stellen, je oefeningen te laten doen om te ervaren en waar nodig kan ik informatie met je delen. Indien gewenst kan het gaan over voeding, bewegen, mindset, chronische pijn educatie, zwangerschap en balans. Met enthousiasme werk ik samen met jou zodat jij je weer gewoon goed kunt voelen!